ATENTIE

Pentru Asociatiile de Proprietari / Locatari, societatea noastra a implementat un sistem special, si anume, plata lucrarilor in rate.

 

Oferta este valabila atat pentru lucrarile de hidroizolatii / termohidroizolatii cat si pentru lucrarile de amenajari interioare-finisaje si amenajari exterioare.

Modalitati de plata:

  • Avans stabilit de comun acord
  • Rate lunare consecutive egale (in functie de complexitatea lucrarilor numarul acestora poate porni de la 3 rate si ajunge pana la un maximum de 20 rate)

TIBET CONSTRUCT SRL

Societatea  TIBET  CONSTRUCT  isi desfasoara activitatea in cercul constructiilor civile si industriale, cu precadere in domeniul lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii.

In intreaga activitate desfasurata  principalul obiectiv este solutionarea deplina a cerintelor clientilor nostri, avand in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-pret precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu.

Societatea dispune de personal specializat cu o vasta experienta in domeniu, ce beneficiaza de o pregatire continua pentru asigurarea actualizarii cunostintelor acestora in conformitate cu cele mai avansate tehnologii.

 

Prin atuurile prezentate, echipa noastra ofera atributele furnizorului model:

  • consultanta tehnica
  • calitate
  • rapiditate

Toate acestea combinate cu utilizarea materialelor omologate.